Barion Pixel
+

doTERRA Melegítő Plüssnyuszi és Levendula 15ml

doTERRA Melegítő Plüssnyuszi és Levendula 15ml
  • 24 291 Ft1 619 400 Ft / liter

Termékleírás

Teremtsenek egész télen át bensőséges légkört ezzel az ölelnivaló, kedves kis párosítással, amellyel kifejezetten a gyermekek igényeit tartottuk szem előtt.

A plüssállatka egy kivehető, teljes biztonsággal mikrózható betétet is tartalmaz. Amikor a betét már kellően felmelegedett, bátran adhat hozzá esszenciális olajokat is.
Méretek: melegítő plüssnyuszi: 26 x 24 x 12 cm
*FIGYELEM* Az esszenciális olajokat csak a mikrózást követően szabad hozzáadni a kivehető betéthez.

Levendula 15ml:

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. Az egészséges, tiszta bőrt elősegítő tulajdonságainak köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Elsődleges előnyök
Használatával a bőr egészségtől ragyogó lesz.
Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai miatt napjainkban is töretlenül nő.
Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.

Kapcsolat

  • 6900 Makó, Széchenyi tér 18-20
  • +36705595599
  • info@picentrum.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.