Barion Pixel
+

doTERRA Myrrh / Mirha illóolaj 15 ml

doTERRA Myrrh / Mirha illóolaj 15 ml
  • 41 965 Ft2 797 667 Ft / liter

Termékleírás

Ha a tömjén az „olajok királya”, akkor a mirha is kétségtelenül a királyi udvar tagja. A bőr mélyreható tisztítására és küllemének javítására való képessége miatt a doTERRA Salubelle keverékben és sok más bőrápolási termékben is kiemelt összetevőnek számít. A mirha esszenciális olaj jótékony tisztító hatása nem csupán a bőrre korlátozódik; a torok és a száj fertőtlenítésére is kifejezetten nagyszerű. Az olaj aromája pedig segít az érzelmi egyensúly megtalálásában és az általános jóllét elérésében is.

Elsődleges előnyök

Megannyi felhasználási módja és jótékony tisztító hatása miatt a mirha rendkívül értékes esszenciális olajnak számít.
Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz, valamint nyugalmat és kellemes általános közérzetet teremt.
Bőrnyugtató hatású, és hozzájárul az arcbőr tiszta, fiatalos megjelenéséhez.
A bőr mélyreható tisztítását és küllemének javítását támogató, sajátos tulajdonságokat kínál.
A múltban főként meditációhoz és balzsamozáshoz használt mirha esszenciális olaj továbbra is valamennyi olajkészlet értékes és fontos eleme maradt.


Intenzívebb bőrápolás

A mirhaolaj fiatalossá teszi arcbőrét, miközben nyugtató hatást is gyakorol rá. Bőrön alkalmazva adjon egy-két csepp olajat a napi használatra szánt testápolójához vagy hidratálókréméhez. Ha beépíti a mirha esszenciális olajat a bőrápolási rutinjába, azzal csökkentheti a felszíni és mélyebb ráncok megjelenését, különösen mindennapi használat esetén.

Használati módok
Használjon mirha esszenciális olajat ébersége fokozása és hangulata javítása céljából azáltal, hogy jótékony hatásait wellnesséletmódja részévé teszi.
Adjon egy-két csepp olajat hidratálókréméhez, hogy segítsen a felszíni és a mélyebb ráncok megjelenésének csökkentésében.
Párologtasson mirha esszenciális olajat, hogy segítsen érzelmi egyensúlyba kerülnie, és békés légkört teremtenie.
A mirhaolaj kényelmesebb használata érdekében adjon egy-két csepp olajat egy üres, borostyán színű golyós üvegbe, és keverjen hozzá frakcionált kókuszolajat.
Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.
Helyileg: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajával. További óvintézkedésekről alább olvashat.
Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Kapcsolat

  • 6900 Makó, Széchenyi tér 18-20
  • +36705595599
  • info@picentrum.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.