Sajnos az Ön által kiválasztott termékcsoport üres, így szíves figyelmébe ajánljuk legújabb termékeinket!
A fekete bors népszerű konyhai fűszer, amelyet az ételek ízének kiemelésére használunk. Az intenzív, csípős, gyümölcsös és fűszeres aromájú fekete bors esszenciális olaj remekül használható húsok, levesek, előételek és saláták ízének a fokozására. Habár a fekete bors elsődlegesen széles körű konyhai használati módjai kapcsán ismert, külsőleg alkalmazva is ugyanolyan figyelemre méltó előnyöket kínál. A doTERRA frakcionált kókuszolajával kombinálva kifejtett melegítő hatásának köszönhetően kifejezetten nyugtató masszázsélményt nyújt.
A kék varádics vagy marokkói varádics egy sárga virágú, egynyári, mediterrán növény, amely Marokkó északi részén terem. A varádics virága csupa olyan kémiai összetevőt tartalmaz, amellyel bőre képtelen lesz betelni! A kék varádics egyik ilyen kémiai összetevője a kamazulén, amely nyugtatja a bőrt, és ez adja az esszenciális olaj jellegzetes indigókék színét is. Ez az esszenciális olaj köztudottan hozzájárul a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez, miközben nyugtató hatással is van a bőrre. Cseppentsen belőle kedvenc bőrápolási termékeihez vagy egy kád forró fürdőhöz, illetve masszírozza a bőrébe, és élvezze nyugtató hatásait.
A fahéj édes, fűszeres aromája a világon mindenütt nagy népszerűségnek örvend. Egy trópusi, örökzöld fából nyerik, amely akár 14 méter magasra is megnő, kérge, levelei és virágai pedig igen magas illatanyag-tartalommal rendelkeznek. Habár a fahéj elsődlegesen a kulináris használati módok terén rendelkezik nagy múlttal, a belőle nyert esszenciális olaj valójában meglepően sokoldalú felhasználással kecsegtet. A fahéjat gyakran használják szájvizek és rágógumik ízesítéséhez. A fahéjolaj a doTERRA frakcionált kókuszolajával hígítva melegítő masszázskeveréket alkot, amely kiváló az ízületi fájdalmak csillapítására a hidegebb hónapokban.
Az ókori görögök és rómaiak számára a majoránna a boldogságot szimbolizálta. A fűszerként sokak által kedvelt majoránna esszenciális olaj igazán különleges ételízesítő. Gyógynövényes íze remekül illik levesekhez, ragukhoz, öntetekhez és szószokhoz. Németországban „libafűszernek” nevezik, mivel az ottani hagyományok szerint készített libasült elengedhetetlen hozzávalója.
Az egyik legritkább és legdrágább olajunk, az orvosi citromfű esszenciális olaj a jótékony hatások és használati módok széles körét kínálja. A hangulatra gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően már régóta használják külsőleg a feszültség és idegesség csillapítására. A citrombalzsam néven is ismert orvosi citromfű édes, friss, citrusos illatáról úgy tartották, hogy vonzza a méheket. Innen származik a „Melissa” elnevezés, amely görögül „méhet” jelent.
A rózsaszín bors nevében és külsejében ugyan hasonlít a fekete borshoz, valójában azonban a szömörcefélékhez tartozik. Enyhén gyümölcsös és borsos aromája lágyabb ízt ad, mint a fekete bors esszenciális olaj. Az ősi inkák a perui borsfát vagy más néven rózsaszín borsfát szent fának tekintették, és gyógynövényes gyógymódjaikhoz a fa minden részét hasznosították.
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.